Iranshahr Hospital

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

بیمارستان خصوصی و تخصصی ایرانشهر

در این مقاله با بخش هایی از بیمارستان ایرانشهر آشنا می شوید

تاریخچه بیمارستان ایرانشهر تهران

بیمارستان ایرانشهر تهران از جمله با سابقه ترین بیمارستان های شهر تهران می باشد. بیمارستان ایرانشهر دارای 120 تخت بیمار و 6 اتاق عمل می باشد. تخت های قرار گرفته در بیمارستان ایرانشهر از جمله بهترین و استاندارد ترین تخت های بیمارستانی کشور می باشد. اتاق های عمل این بیمارستان نیز دارای بهترین امکانات و تجهیزات به کار رفته در اتاق های عمل این بیمارستان نیز کاملا به روز می باشد. بیمارستان ایرانشهر در زمینی به مساحتی بالغ بر 2000 متر مربع و زیربنای تقریبا یازده هزار متر مربع در ده طبقه ساخته شده است.

 بیمارستان ایرانشهر به همت ده تن از بهترین متخصصان مجرب کشور در سال 1355 دایر گردید و شروع به ارائه خدمات درمانی به هموطنان عزیز نمود. این بیمارستان در حال حاضر با کادر درمانی  مجرب و پرسنلی دلسوز، در حال خدمات رسانی به بیماران عزیز می باشد.

پزشکان متخصص و فوق تخصص این بیمارستان جزء بهترین پزشکان سطح کشور هستند و همگی آن ها از اساتید مشهور و بزرگ ایران می باشند.

این بیمارستان با اکثر بیمه های تکمیلی و همچنین بیمه خدمات درمانی قرارداد داشته و بیماران عزیز می توانند بدون هیچ گونه نگرانی از خدمات تخصصی بیمارستان ایرانشهر در حوزه های مختلف استفاده کنند.

بیمارستان ایرانشهر چه بخش هایی دارد؟

بیمارستان ایرانشهر تهران یک بیمارستان مجهز متعلق به بخش خصوصی است.  این بیمارستان از بدو تاسیس  شعار "همیشه حق با بیمار است" را سرلوحه کار خود قرار داده است و تا کنون نیز به آن وفادار مانده است. کادر درمانی مجرب و دلسوز  این بیمارستان در تمامی بخش های این بیمارستان با آمادگی کامل آماده خدمات رسانی به بیماران عزیز می باشند. پرسنل زحمتکش این بیمارستان با بیماران مانند خانواده خود رفتار می کنند ودر زمینه آسایش و راحتی بیماران از هیچ تلاشی دریغ نمی کنند.

بخش های کلی بیمارستان ایرانشهر تهران عبارتند از: بخش های بستری، بخش های کلینیکی، بخش های پاراکلینیکی و بخش های ستاره دار

بخش بستری بیمارستان ایرانشهر تهران:

  شامل درمانگاه- ENT   درمانگاه ارتوپدی - درمانگاه اطفال - درمانگاه اعصاب و روان (روان پزشكی) - درمانگاه پوست - درمانگاه جراحی عمومی - درمانگاه جراحی مغز و اعصاب - درمانگاه زنان و زایمان - درمانگاه عفونی - درمانگاه روماتولوژی - درمانگاه ریه - درمانگاه كلیه - درمانگاه قلب - درمانگاه گوارش - درمانگاه داخلی اعصاب (نورولوژی) - درمانگاه آنكولوژی - جراحی عروق - جراحی قلب - درمانگاه اورژانس و غدد  عمومی می باشد.

بخش های پاراکلینیکی بیمارستان ایرانشهر تهران:

 شامل CCU - ICU  جراحی - OH - اطفال - جراحی - زنان و زایمان - داخلی - بخش نوزادان - ICU عمومی - POST CCU - اورژانس بستری می باشد.

بخش های ستاره دار بیمارستان ایرانشهر تهران:

  شامل اتاق عمل - اتاق عمل اورژانس - تخت های تحت نظر اورژانس - دیالیز - LDR - آنژیوگرافی - لیبر ریكاوری می باشد.

بخش های پاراکلینیک بیمارستان ایرانشهر تهران:

  شامل CCU – ICU  جراحی - OH - اطفال - جراحی - زنان و زایمان - داخلی - بخش نوزادان - ICU عمومی - POST CCU - اورژانس بستری می باشد.

درمانگاه بیمارستان ایرانشهر در طبقه همکف واقع شده است و هر روزه طبق برنامه از قبل تعیین شده، متخصصین و فوق تخصص های مختلف در دو شیفت صبح و عصر آماده خدمات رسانی به بیماران می باشند.

بخش CCU :

 بخش CCU (بخش مراقبت های ویژه)  بیمارستان ایرانشهر دارای بهترین امکانات و تجهیزات بیمارستانی می باشد.  در واقع بخش CCU  یکی از حساس ترین و حرفه ای ترین بخش های هر بیمارستانی است. در بخش CCU معمولا بیماران بدحال و وخیم قلبی به خصوص بیمارانی که دچارآنژین صدری ناپایدار، انفارکتوس میوکارد، و یا دیس ریتمی های شدید و خطرناک هستند، بستری می شوند و تحت مراقبت قرار می گیرند.

 کادر درمانی دلسوز بیمارستان ایرانشهر از بیماران بستری شده در بخش CCU به طور ویژه ای مراقبت می کنند. در این بخش به صورت شبانه روزی بیماران بستری ریتم قلب آن ها مانیتورینگ می شود و وضعیت همودینامیک آن ها بررسی می گردد.

علاوه بر این، در بخش CCU بیمارستان ایرانشهر بعضی از تست های تشخیصی، اتخاذ تدابیر درمانی برای جلوگیری از پیشرفت یک روند حاد قلبی و یا پیشگیری از عوارض شدید ناشی از حملات قلبی، کنترل و درمان دیس ریتمی های خطرناک و مرگ آور صورت می پذیرد.

سیستم مانیتورینگ بخش CCU بیمارستان ایرانشهر مجهز به سیستم اخباری بوده و جزء یکی از پیشرفته ترین سیستم های مانیتورینگ موجود می باشد. علاوه بر مانیتورینک در بخش CCU بیمارستان ایرانشهر، سیستم های دیگری برای اندازه گیری فشار خون، حرارت، نبض، فشار وریدی نیز وجود دارد.

بخش اورژانس بیمارستان ایرانشهر:

بخش اورژانس بیمارستان ایرانشهر محل ورودی بیماران سرپایی و از مهم ترین بخش ها و اصلی ترین رکن  بیمارستان می باشد. اورژانس بیمارستان ایرانشهر دارای پنج تخت تحت نظر موقت، یک تخت مربوط به ایزوله، یک تخت اطفال، یک اتاق عمل با امکانات بسیار پیشرفته و یک اتاق CPR مجهز می باشد. در هر شیفت اورژانس بیمارستان ایرانشهر، کادر درمانی شامل بهیار، پرستار و پزشک عمومی به صورت شبانه روزی آماده ارائه  خدمات سرپایی و اورژانسی  به همه مراجعه کنندگان  می باشند.

بیمارانی که نیازمند به جراحی و سایر بیماران ارجاعی از طرف پزشکان متخصص بعد از انجام امور مربوط به پس از انجام مراحل پذیرش و تشکیل پرونده می باشند، ابتدا وارد اورژانس شده و پس از ویزیت توسط پزشک شیفت و انجام اقدامات اولیه، کنترل علائم حیاتی و اخذ شرح حال از بیمار و معاینه کامل وی توسط پزشک اورژانس، برای ادامه فرآیند درمانی به بخش های مختلف جراحی یا داخلی منتقل می شوند. حسن انجام این کار در این است که از بروز هر گونه اتفاق و رویداد پیش بینی نشده ای برای بیماران جلوگیری می گردد.

اورژانس بیمارستان ایرانشهر به صورت شبانه روزی آماده پذیرش بیماران می باشد. ویژگی ممتاز اورژانس بیمارستان ایرانشهر این است که کلیه کادر درمانی اورژانس این بیمارستان اعم از پرستاران، پزشکان و سایرین از تجربه بسیار زیادی برخوردار بوده و همگی این افراد دوره های مورد نیاز طب اورژانس را گذرانده اند.

بخش های مختلف اورژانس بیمارستان ایرانشهر تهران عبارتنداز: اتاق تریاژ (بخش تریاژ به دسته بندی بیماران بر اساس نوع بیماری و شدت آن می پردازد. بخش تریاژ اورژانس بیمارستان ایرانشهر دارای تحهیزاتی مانند: تخت معاینه، سینی معاینه، فشار سنج دیواری، اتوسکوپ، آفتالموسکوپ، ترالی حمل بیمار، توالت فرنگی و ... می باشد.) اتاق احیاء یا  کد (در این اتاق عملیات احیاء قلبی ریوی مغزی صورت می پذیرد.) اتاق عمل، اتاق گچ گیری، اتاق بیماران تحت نظر آقایان و بانوان (در این اتاق بیمارانی که دارای بیماری های جدی و خطرناک هستند، نگهداری می شوند.  در این قسمت به دلیل این که بیمارانی بستری شده اند که در معرض خطر جدی بوده و یا احتمال وارد شدن به وضعیت حاد را دارند، تمامی تخت های این اتاق توسط پارتیشن از یکدیگر جدا شده اند.)

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments